GRATIS WEBINAR VOOR TRAJECT 'SAMEN BETER IN JE VEL'


Van september 2023 tot en met juni 2024 hebben we het jaartraject 'Samen beter in je vel' gegeven. We hebben zowel live als online bijeenkomsten georganiseerd voor moeders die met psychische klachten tijdens de zwangerschap of na de bevalling te maken hebben gehad.


Binnenkort geven we een webinar over de 2 halfjaarlijkse trajecten die in september 2024 en in maart 2025 gaan beginnen. Dan informeren we jou over de inhoud van deze trajecten. Hieronder alvast een korte samenvatting van wat we gaan doen.


INHOUD TRAJECT

  • Er komt een live 'kick-off' bijeenkomst in september
  • We gaan zowel live als online bijeenkomsten organiseren
  • Je krijgt de beschikking over interessante artikelen
  • Je krijgt tips over relevante boeken
  • Je kunt een documentaire zien
  • De verslagen van alle bijeenkomsten ontvang je achteraf in een documentatiemap
  • Je kunt een persoonlijk gesprek aanvragen met een ambassadeur


INSCHRIJVEN VOOR HET WEBINAR

Ben je nieuwsgierig geworden? Op dinsdag 2 juli 2024 van 20.00 tot 21.00 uur geven we een webinar over deze twee trajecten. Schrijf je hier voor in door hieronder het formulier in te vullen. Je ontvangt dan op dinsdag 2 juli uiterlijk 19.30 uur een link naar de Zoomsessie.


INSCHRIJVEN VOOR HET TRAJECT (Inschrijving is pas na het eerste webinar mogelijk)

Wil je je direct inschrijven voor het traject, lees dan hier verder en meld je aan. De uiterste inschrijfdatum voor het traject is 31 augustus 2024.


ERVARINGEN VAN ANDERE MOEDERS

Bekijk hier alle verslagen van de bijeenkomsten van het jaartraject 2023/2024 en lees hieronder de reacties van moeders die tijdens deze bijeenkomsten aanwezig waren.


"Het was zo bijzonder om dezelfde gevoelens van de andere moeders te horen"

"Nu besef ik pas dat andere moeders ook in een rollercoaster van emoties zitten"

"Ik had het idee dat ik als enige moeder zo'n heftige periode doormaakte"


FORMULIER INSCHRIJVING WEBINAR

 
 
 
 

SAMENWERKINGSPARTNERS

Dit jaartraject wordt ondersteund door het Trimbos en Mentaal Vitaal. Tevens worden we door MIND genoemd in hun nieuwste themaspecial over hormonen.

Heb je vragen over je psychische klachten? Wil je met je mentale gezondheid aan de slag? Of heb je behoefte aan een luisterend oor? Dan kun je terecht bij Mentaal Vitaal. Je vindt er betrouwbare informatie over mentale gezondheid en gratis oefeningen om je mentale gezondheid te verbeteren. Ook is er een hulplijn voor advies en ondersteuning. Bel, chat of mail (anoniem) met deskundige medewerkers.

unsplash