Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Bijeenkomsten 'Samen beter in je vel'

Heb je last van psychische klachten tijdens de zwangerschap of na de bevalling? Je bent zeker niet de enige! Misschien heb je behoefte aan contact met andere moeders voor herkenning en om ervaringen uit te wisselen. 

Stichting Me Mam organiseert meerdere keren per maand bijeenkomsten, deze zijn online of live. Ervaringsdeskundige moeders leiden deze bijeenkomsten. Zij hebben zelf te maken gehad met psychische problemen tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Bij thema bijeenkomsten komen diverse onderwerpen aan bod, bij Me Mam Café kun je meepraten over allerlei onderwerpen.

Bijeenkomst maandag 3 oktober 2022
~ van 19.30 tot 21.30 uur ~
ONLINE | Thema: 'Opname' | Deelname is gratis

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de ervaringen van moeders die ooit zijn opgenomen op een Moeder-Baby-Unit of in de GGZ.

Wat was de reden dat je werd opgenomen? Hoe kijk je daar achteraf op terug? Zijn er zaken die tijdens de opname anders hadden gemoeten? Welke tips of adviezen kun je geven aan moeders die momenteel zijn opgenomen? 

En...hoe is de opname voor jou geweest?

Aanmelding
Deze bijeenkomst wordt ONLINE gegeven. Meld je aan via onderstaande button. Je ontvangt dan direct in je mailbox een ZOOM-link om aan deze bijeenkomst mee te doen.

Meld je aan voor de bijeenkomst op maandag 3 oktober 2022

Me Mam Café dinsdag 11 oktober 2022
~ van 10.00 tot 11.30 uur ~
ONLINE | Geen thema | Deelname is gratis

De Me Mam Café bijeenkomsten zijn bedoeld om moeders de gelegenheid te geven om over allerlei onderwerpen met elkaar te kunnen praten.

Tijdens deze bijeenkomsten bepalen de moeders welke onderwerpen er besproken worden. Op deze manier sluiten deze 'koffiegesprekken' altijd aan bij de behoeften van de moeders.

Doe je mee?

Aanmelding
Deze bijeenkomst wordt ONLINE gegeven. Meld je aan via onderstaande button. Je ontvangt dan direct in je mailbox een ZOOM-link om aan deze bijeenkomst mee te doen.

Meld je aan voor Me Mam Cafe op dinsdag 11 oktober 2022Lees hier de verslagen terug van alle bijeenkomsten.
Voor toekomstige data, raadpleeg onze Agenda.

Nieuwsbrief PATH

Wil je op de hoogte gehouden worden van PATH-bijeenkomsten, schrijf je dan geheel vrijblijvend in.

Nieuwsbrief PATH

GRATIS materialen

Maak gebruik van GRATIS materialen, zoals de maandelijkse flyer van de bijeenkomsten.

Bestel GRATIS materialen