Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Project PATH

Een gezin waarin net een kindje is geboren, verdient de beste zorg en aandacht. Om dit zo goed mogelijk te kunnen geven, is het belangrijk dat alle professionals daaromheen hierin betrokken worden. Via deze pagina kunt u documentatie opvragen, een licentie van de documentaire bestellen, bijeenkomsten voor lotgenotencontact aanvragen en een vermelding op de website aanvragen.

 FOLDERS EN DOCUMENTATIE

Wil jij documentatie aanvragen voor je praktijk of voor de organisatie waar je werkt? Klik dan op de button. Je ontvangt dan ook informatie voor bijeenkomsten die we voor moeders organiseren.
Aanvraag documentatie

 DOCUMENTAIRE STIGMATISERING

 De documentaire 'Ze wist toch waar ze aan begon?!' gaat over de stigmatisering van moeders met psychische klachten. Lees meer over stigmatisering en bekijk de documentaire door een licentie te bestellen.

Aanvraag licentie

 

 LOTGENOTENCONTACT ('PEER SUPPORT')

Als er binnen jouw organisatie behoefte is om een bijeenkomst voor lotgenoten te organiseren, neem dan contact met ons op. We kunnen dan bekijken op welke manier we dit kunnen regelen.
Aanvraag peer-support

 VERMELDING OP DE WEBSITE

Begeleid jij zwangeren of pasbevallen moeders met psychische klachten? Dan is het mogelijk om een vermelding aan te vragen zodat jouw organisatie of praktijk op de website van Me Mam komt te staan.
Aanvraag vermelding


Heeft u een algemene vraag of opmerking, vul dan dit contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.