Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Bestuur

De drijvende kracht achter Me Mam zijn moeders die tijdens of na een zwangerschap psychisch in onbalans zijn geraakt. Wij weten uit eigen ervaring hoe dat voelt, en natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe je daarvan herstelt. Me Mam geeft jou ondersteuning door jou te laten voelen dat je er niet alleen voor staat en voorziet je van de juiste informatie.

Karin den Oudsten
(Interim) Voorzitter en grondlegger
 
Na beide bevallingen kreeg ze te maken met psychische problemen na de bevalling. In 1997 werd ze depressief en in 2008 raakte ze acuut psychotisch. Ze zette de website Kraambedpsychose.nl op en in 2015 Stichting Me Mam.

Ze geeft al vele jaren scholingen binnen de zorg en welzijn, onder andere aan kraamverzorgenden, verpleegkundigen en studenten verloskunde. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk als hypno- en regressietherapeut met als specialisatie het begeleiden van moeders met psychische klachten.


Linda Pronk
Penningmeester

Na haar eerste bevalling konden psychische klachten niet voorkomen worden. Na de tweede bevalling werd ze begeleid en heeft van die kraamtijd kunnen genieten.

Linda zet haar ruime ervaring in om Me Mam te ondersteunen in zorgstandaarden en projecten. Verder houdt ze als penningmeester de gehele administratie bij.