Van Moeders tot Moeders
 

Last WOman Standing

Op zaterdag 23 juni is het zover...dan organiseert MIND de Last Man Standing, een uniek event waar maar liefst 250 mensen zo lang mogelijk op een paal gaan staan in het Markermeer. Om aandacht te vragen voor een mentaal gezonde jeugd.

Het geld dat tijdens deze dag wordt opgehaald, komt ten goede aan de MIND Young Academy: een scholenproject om psychische problemen bespreekbaar te maken. Daarnaast is het belangrijk om in zoveel mogelijk klassen les te kunnen geven. En dan gaat het om les in openheid, hoop, kracht en saamhorigheid.

De deelnemers op de palen worden aangemoedigd door familie, vrienden en kennissen en kunnen genieten van het festival op de kade. Dit wordt een feestelijk terrein met tipi- tenten, foodtrucks, optredens, een kampvuur en muziek. We verwachten hier zo’n 500 bezoekers. 

Stichting Me Mam ondersteunt dit initiatief, en heeft deze actie voor Me Mam tijdelijk omgedoopt tot 'Last WOman Standing'. Op deze dag zullen wij aanwezig zijn met een statafel. Wij zoeken nog moeders die Stichting Me Mam onder de aandacht willen brengen bij een breder publiek. Want wat is nu mooier dan dat we elkaar kunnen versterken?

Dat 'onder de aandacht brengen' doen we middels SPEEDDATEN. We gaan in gesprek met mensen en vertellen waar Stichting Me Mam voor staat en wat we doen. Uiteraard krijg je - als je je opgeeft - een kort gesprek met ons vooraf over onze missie, visie en doelen. Deze kun je ook alvast lezen, helemaal onderaan deze website. Dan ben je in ieder geval goed voorbereid.

Wil jij die dag meedoen met Me Mam, vul dan onderstaand formulier in. Met het invullen ervan geef je toestemming dat we je gegevens mogen gebruiken om met jou contact op te nemen.