Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief van Stichting Me Mam. 

Via deze nieuwsbrief willen we allerlei verschillende doelgroepen op de hoogte houden van onze werkzaamheden, en daarmee indirect de moeders ondersteunen. De voordelen van een abonnement op deze nieuwsbrief zijn:

Je blijft op de hoogte van nieuws op het gebied van psychische klachten rondom zwangerschap

Je krijgt informatie over ontmoetingsdagen, landelijke en regionale bijeenkomsten

Er worden nieuwe projecten aangekondigd, en de mogelijkheid om er aan mee te doen

Aanvragen vanuit hogescholen, universiteiten en media zullen gedeeld worden

Om je zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien, vragen we je om een keuze te maken uit onderstaande mogelijkheden. Indien je tot meerdere doelgroepen behoort, dan is het mogelijk om jezelf meerdere keren aan te melden. Het kan dan wel zijn dat je een nieuwsbrief dubbel krijgt.

Voor moeders
We bieden je de mogelijkheid om je aan te sluiten voor de diverse groepen. Zo ontvang je de juiste informatie voor jouw klachten. Voor onze nieuwsbrief maakt het niet uit of je nog worstelt met je klachten of dat je inmiddels bent hersteld. Soms is er een project voor moeders met dergelijke klachten, soms krijgen we juist aanvragen binnen om een ervarings- of herstelverhaal te vertellen.

Voor professionals
Alleen als je als professional werkzaam bent in een Moeder-Baby-Unit, dan is de meest linkse optie van toepassing. Voor de andere optie zijn meerdere mogelijkheden: je bent werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of psychiater. Het maakt daarbij niet uit of dat binnen een zorginstelling is, een groepspraktijk of als zelfstandige. 

Voor andere belangstellenden