Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Auratherapie


Auratherapie is erop gericht om jou energetisch weer in balans te brengen. Tijdens de therapie wordt direct op je aura en chakra’s gewerkt met onder andere demagnetiseren en het instralen van energie en kleuren. Deze therapie is geschikt voor lichamelijke klachten en als je weinig energie hebt, je niet lekker in je vel zit of stress ervaart.

Auratherapie gaat om het observeren van de aura, dat is de energie die om iemand heen hangt. Verstoringen van die energie kunnen leiden tot zowel psychische als lichamelijke klachten. Deze hebben een oorsprong en om erachter te komen waardoor dat komt, kijkt de therapeut ook naar zaken die je meedraagt vanuit voorgaande levens. Die kunnen namelijk impact hebben op hoe je nu in het leven staat. 

Vanuit de aura en vanuit vorige levenservaringen wordt gekeken naar de gebieden waarop je vastloopt in dit leven. Ook geeft de therapeut hele praktische tips op het gebied van oefeningen, activiteiten of supplementen om negatieve patronen die hieruit voortvloeien te doorbreken. 

Quintra: "Mijn therapeut deed met name in het begin - toen het echt heel slecht ging - handopleggingen om zo energieblokkades in de aura te doorbreken. Het klinkt voor anderen misschien erg vaag, maar voor mij deed het zoveel goed. Ik zou wel weer een sessie willen..."

Lees het ervaringsverhaal en herstelverhaal van Quintra.