Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Hulp

Wanneer je het gevoel hebt dat jouw klachten ernstiger zijn en langer aanhouden dan de bekende kraamtranen, maak dat dan kenbaar. Hoe eerder je je klachten bespreekbaar maakt, hoe sneller je er weer bovenop zal komen. Er zijn allerlei vormen van hulpverlening die jou in jouw specifieke situatie kunnen helpen. Dat hoeft niet altijd een langdurig en zwaar traject te zijn. Veel vrouwen zijn met een paar gesprekken al enorm geholpen.

Naast de reguliere hulpverlening zijn er ook binnen de complementaire zorg mogelijkheden om weer in balans te komen. Me Mam heeft daarom voor jou alle mogelijkheden op een rijtje gezet. Jij kunt als moeder kiezen wat voor jou het beste werkt.

Niet iedere moeder is gebaat met gesprekstherapie of medicatie. Uit onderzoek is gebleken dat ervaringsdeskundigen een belangrijke rol spelen bij het herstellen van een psychische aandoening.

Omdat er in Nederland een aantal praktijken zijn die zich specifiek richten op psychische klachten na een bevalling, hebben we deze praktijken ingedeeld per provincie.


E-mailen
Instagram