Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Overige boeken


Titel: Perfecte moeders bestaan niet

Auteur: D. Koster

Samenvatting: Voor alle vrouwen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken tijdens deze nieuwe levensfase is dit praktische boek geschreven waarin kennis gecombineerd wordt met ontroerende praktijkverhalen, humor, positiviteit en oefeningen.


Titel: Het kan echt iedereen overkomen

Auteurs: Annemieke Kalsbeek en Anja Stevens

In het boek vertellen negen heel verschillende vrouwen openhartig over hun ervaringen, in de hoop anderen met hun verhaal te helpen en het taboe op psychische problemen te helpen doorbreken.

Titel: Spuug op je blouse

Auteur: Ina Heijnen

'Spuug op je blouse' gaat over zwangere vrouwen en werkende moeders die hun ervaringen delen. De combinatie is pittig: een miskraam, ivf-traject, disciminatie vanwege zwangerschap en een postnatale depressie. Naast de ervaringsverhalen geven experts praktische tips.


Titel: Zo beval ik

Auteur: Brun Kuipers

Vele moeders ervaren niet de roze wolk na de geboorte van hun kind. Maar wat de gevolgen zijn van een traumatisch ervaren geboorte in het dagelijks leven van moeders, is voor het eerst beschreven.

Lees meer hierover in dit document.


Titel: Psst, ik ben zwanger

Auteur: Mariëtte de Iongh

Dit boek staat boordevol tips, informatie en recepten over hoe je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid optimaliseert, je actief voor een gezonde zwangerschap zorgt en goed voorbereid de bevalling in gaat. Je blijft die leuke, spontane en opgewekte vrouw die je nu bent en je kunt straks voluit genieten van je baby, je partner en... van jezelf!Klik op een cover van een boek om te kunnen bestellen.