Van Moeders tot Moeders

~ Ervaringscentrum voor psychische klachten rondom zwangerschap ~

Contactdag Kraambedpsychose 2021

Op zondag 19 september 2021 zal van 13.00 tot 17.00 uur de 6e Contactdag Kraambedpsychose plaatsvinden. De inloop ervan is vanaf 12.45 uur.

Thema
Het thema van deze middag is "Verschillen en overeenkomsten".

Voor wie?
Deze contactdag wordt georganiseerd voor moeders die met psychotische klachten na een bevalling te maken hebben gehad. Zij komen elkaar doorgaans in het dagelijks leven niet tegen vanwege de specifieke symptomen zoals hallucinaties en wanen. Met de bijeenkomst willen we de verbinding leggen tussen deze moeders.

Deze ervaringsgroep is specifiek bedoeld voor moeders met deze klachten. Het is dus niet de bedoeling dat hulpverleners of andere belangstellenden zich aanmelden, tenzij ze hiervoor uitgenodigd zijn of als introducee met een moeder meegaan.

Locatie
De locatie voor deze bijeenkomst is Groene Tuin 293, 3078 KG in Rotterdam. 

Parkeren / openbaar vervoer
In de omgeving is er de mogelijkheid om gratis te parkeren. Daarnaast is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 23).

Donaties
Tijdens deze contactdag is het mogelijk om een donatie aan Stichting Me Mam te doen. We zullen zorgen dat daarvoor een mogelijkheid is. Lees hier meer over donaties aan Stichting Me Mam.

Introducee
Je mag 1 persoon meenemen. Dat kan je partner zijn, maar ook je moeder of een goede vriendin.

Kosten
Deze dag is geheel gratis.

Deelname
Om deel te nemen aan deze dag is het nodig om onderstaande twee stappen te volgen:

Stap 1: Inschrijven bij de Ervaringsgroep Kraambedpsychose
Om aan deze bijeenkomst mee te kunnen doen, is het nodig dat je je inschrijft voor de Ervaringsgroep Kraambedpsychose. 

  • Meld jezelf hier eerst aan voor de Ervaringsgroep Kraambedpsychose. 

Als je niet meer weet of je ingeschreven bent, dan kun je je opnieuw aanmelden. Je naam wordt maar één keer geregistreerd. Wanneer je al eerder van Stichting Me Mam een email gekregen hebt over deze Contactdag, dan ben je ingeschreven en kun je deze stap overslaan.

Stap 2: Aanmelden voor de Contactdag Kraambedpsychose
Wanneer je ingeschreven bent voor de Ervaringsgroep, dan kun je je aanmelden voor de Contactdag. Als je al lid bent van de Ervaringsgroep, dan hoef je je dus alleen aan te melden voor de Contactdag. 

  • Meld je hier aan voor de Contactdag. We vragen tijdens het aanmelden of je een enquête invult. Deze enquête is van het project PATH en wordt gebruikt om te bekijken in hoeverre deze bijeenkomsten bijdragen aan het welzijn van de moeders.

We vragen je om op uiterlijk 10 september 2021 je deelname door te geven.

Vragen of opmerkingen
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben die van toepassing zijn voor deze dag, laat het ons dan even weten. En anders zien we je op zondag 19 september 2021. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Organisatie Contactdag Kraambedpsychose