Van Moeders tot Moeders
 

Contactdag Kraambedpsychose 2019

Verslag van deze dag
Lees hier het verslag van de Contactdag Kraambedpsychose 2019.

Contactdag
Op zondag 14 april 2019 zal van 14.00 tot 17.00 uur de 5e Contactdag Kraambedpsychose plaatsvinden.

Thema
Het thema van deze middag luidt: VOLG JE WEG.

Voor wie?
Deze contactdag wordt georganiseerd voor moeders die met psychotische klachten na een bevalling te maken hebben gehad. Zij komen elkaar doorgaans in het dagelijks leven niet tegen vanwege de specifieke symptomen zoals hallucinaties en wanen. Met de bijeenkomst willen we de verbinding leggen tussen deze moeders.

Deze ervaringsgroep is specifiek bedoeld voor moeders met deze klachten. Het is dus niet de bedoeling dat hulpverleners of andere belangstellenden zich aanmelden, tenzij ze hiervoor uitgenodigd zijn.

Programma
Op dit moment is er nog geen definitief programma. Zodra deze er is, zullen we dit hier vermelden.

Locatie
De locatie is inmiddels bekend: 
Ontmoetingshuis 'Onder Ons', Fluitersstraat 26, 3901DK in Veenendaal. Dit is gelegen in een woonwijk, vlakbij het centrum van Veenendaal. In een zijstraat van de Fluitersstraat is er parkeergelegenheid en er zijn ook andere parkeerterreinen in de buurt. Het treinstation Veenendaal Centrum bevindt zich op 15 minuten loopafstand.

Overige aandachtspunten

  1. Tijdens deze contactdag is het mogelijk om een donatie aan Stichting Me Mam te doen. We zullen zorgen dat daarvoor een mogelijkheid is. Lees hier meer over donaties aan Stichting Me Mam.
  2. Je mag 1 persoon meenemen. Dat kan je partner zijn, maar ook je moeder of een goede vriendin.
  3. De kosten van deze dag bedragen € 10,- per persoon (dit geldt ook voor de persoon die je meeneemt). 


We vragen je om op uiterlijk 1 april 2019 (LET OP: deze datum is gewijzigd) je deelname door te geven. 
Om deel te nemen aan deze dag is het nodig om onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Inschrijven bij de Ervaringsgroep Kraambedpsychose
Om aan deze bijeenkomst mee te kunnen doen, is het nodig dat je je inschrijft voor de Ervaringsgroep Kraambedpsychose. 

  • Meld jezelf dus hier eerst aan voor de Ervaringsgroep Kraambedpsychose. 

Als je niet meer weet of je ingeschreven bent, dan kun je je opnieuw aanmelden. Je naam wordt maar één keer geregistreerd. Wanneer je al eerder van Stichting Me Mam een email gekregen hebt over deze Contactdag, dan ben je ingeschreven en kun je deze stap overslaan.

Stap 2: Aanmelden voor de Contactdag Kraambedpsychose
Wanneer je ingeschreven bent voor de Ervaringsgroep, dan kun je je aanmelden voor de Contactdag. Als je al lid bent van de Ervaringsgroep, dan hoef je je dus alleen aan te melden voor de Contactdag. 

  • Meld je hier aan voor de Contactdag.

Stap 3: Betaling van de Contactdag
Je kunt de kosten (€ 10,- per persoon) storten op rekening NL29 INGB 0006 8999 81 ten name van Stichting Me Mam, onder vermelding van 'Contactdag 2019'.  Aan de hoogte van de betaling, kunnen we zien hoeveel personen zich aanmelden. Als je € 10,- overmaakt, dan nemen we aan dat je alleen komt. Als je € 20,- overmaakt, dan nemen we aan dat je iemand meeneemt. Na het betalen ervan is je aanmelding definitief. Wanneer blijkt dat je niet aanwezig kunt zijn bij de contactdag, dan zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben die van toepassing zijn voor deze dag, laat het ons dan even weten. En anders zien we je op zondag 14 april 2019. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Monique, Linda en Eline
Organisatie Contactdag Kraambedpsychose